2014. április 8., kedd

Kezed e kezemben

A "Hogyan szeressek?" programsorozatot Élményszínház előadással zártuk  a Vásárhelyi Pál Kollégiumban. Az önismereti munkában is résztvett fiatalok és további érdeklődők töltötték meg lassan a már sok előadást látott tanuló termet. Kíváncsisággal, a színház szeretetével csordultig telet szívük melegségével alkottunk egy közös előadást.


 Viktor története a felelős döntését mutatta meg: bár a foci szerelmese, nem folytatja tovább a mindennapos edzéseket, másra fordítja energiáját, ebből nem fog megélni.


Attila és Ági találkozásának története, és az elképzelt jövőjük sok fiatal számára az eszményi kapcsolatot szimbolizálja. 18 évesen már hosszú távra terveznek ezek a fiatalok. Legyen az pálya-, vagy párválasztás. "Őrizd hát hűséggel az egymásba kapcsolódó kezek jövendőjét" (Vas Albert)


És még játszottunk szabad jelenetekkel a kibuggyanó témák mentén a Kaméleon, a Táblás játékok mentén. Laura beugrott a kortárssegítő csapatba egy játékra, majd tovább maradt (erről a 14-04-14-i bejegyzésben).


Tablóval zártuk a délutánt és és jóleső fáradtsággal a napot: "Kitűnővé egy szerencsés perc által is válhatunk; hasznos emberré a fáradtságos évek tesznek" (Kemény Zsigmond)
6 éves az Élményszínház.



Akik ma játszottak: Kolarovszki Tímea. Knyihár Ildikó, Szajkó Kinga, Vikor Bence, zenész: Szuchy Enikő, játémester Pataki Kitti és Novák Magdolna, Képek: Móni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése