2015. szeptember 15., kedd

Mindenkiben ott van!

Lajhár; Fáradt; B, mint; Légies; Komisz; Félős; Csalódott 
alliterációkkal érkeztek ma a fiatalok. Ki-ki a saját állapota szerint.

Új érdeklődőt köszönthettünk a csapatban, mégpedig fantáziálás formájában. Ez mindig nagyon izgalmas dolog számomra. Egyrészt érdekes figyelni, milyen "verseny" alakul ki  "befogadás" során a fiatalok között, más rész nagyon jó látni, mennyire rátudnak hangolódni az új jövevényre. Elfogadóan, előítélettel vagy épp előítéletmentesen.


A fantázia virágzása

Leila története igen erős vélemény különbséget váltott ki, és megmutatta magát az a fránya kis előítélet is. Bátran kiálltak a saját álláspontjuk mellett, elmondták véleményüket, de hatalmas döbbenetet váltott ki mindenkiből a felismerés, hogy milyen észrevétlenül tudunk olyan történetet látni valami mögé információ hiányában, ami valójában nem is létezik.


A Nílus két partja


A mesélőszékben végre megnyíló fiatal srác beszélt a szereplés, stressz, felelés okozta  szorongásáról és a biztonságot adó otthonba való érkezés öröméről. A játszók egy átváltozásban mutatták meg e két érzés mélységét. A szorongást, ami némán, hangtalanul támad, illetve az örömöt adó biztonság, ami a szülők karjaiban teljesül ki.

Írta: Kolarovszki Tímea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése